HTML

Fiúknak lányokról és lányoknak fiúkról

A "barát zóna" olyan, mint a két perces kiállítás, csak itt soha nem telik le a büntetés. Ha egy lány úgy dönt, hogy mostantól a barátja vagy, akkor vége a játéknak. Teljesen aszexuális valami leszel a szemében, mintha a testvére lennél, vagy egy lámpa.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Robot leírása

2009.11.27. 01:20 mocsokmacso

"Ja persze ezt mindig le fogom írni, hogy a szereplők és a szituációk bármilyen hasonlósága a valósággal az maga a véletlen. Senki se akarja megkeresni a helyszíneket és a szereplőket!"

Na szóval Robot már megjelent és akkor illik bemutatni.

Már így ismertem meg, hogy Robot, talán még az általánosból hozta magával ezt a nevet már talán ő sem tudta a név történetét. Külsőre talán a legelőnytelenebb ember, akit ismerek:

szemüveges, kopaszodik, egy kicsit el van hízva van egy kis pocak, zéró izomzat ja és alacsony.

Mindezek a tulajdonságok cseppet sem akadályozzák abban, hogy a képzeletbeli csajozási kupát ő nyerje meg. Persze nem a mennyiséggel, azt a következő barátom érdemli ki, hanem a minőséggel. Ugyanis a legjobb nőket rendszeresen ő szedte össze, persze idővel léptek tőle, mert például  a magassága elégé zavaró tud lenni egy modell alkatú lánynak, na meg a stílusa is egy idő után fárasztó, de mi a barátai már hozzászoktunk. A lényeg, hogy egy valamiben jó, nagyon jól tud a nőkkel beszélni és a dumája nagyon jó, de soha sehova nem tud oda érni időben, mindig mindenkivel képes órákat dumálni még akkor is, amikor azt mondod, hogy neked már eleged van fáradt vagy stb.
Nem tudom, hogy a stílust hol szedte össze, de a lányoknak nagyon bejön. Gyakran volt részem élesben látni, hogy nyomja a szöveget a teljesen ismeretlen lányoknak és szinte látszik, ahogy olvadoznak és akár a kábítószer úgy hat rájuk egyszer kipróbálták és nem tudnak leszokni róla, ekkor persze felmerül bennük, hogy nem egy adonisz, de legalább szórakoztató és végre valaki elszórakoztatja őket.
Persze a számításba hiba csúszik mégpedig az, hogy van pár fontos barátja, akikről nem tud lemondani, ahogy mi sem róla és velünk is képes órákat eldumálni és aztán hiába lenne a világ legjobb nője az övé, ha szembe jön vele egy másik azzal is képes minden tétovázás nélkül flörtölgetni. A lányok pedig féltékenyek és ilyenkor már egy másik szemüveggel látják, egy olyannal, ami azonnal megmutatja a hibáit.
Amikor középiskolások voltunk mindig azon versenyeztünk ki tudja a lányokat jobban megnevettetni és már akkor is észrevettük, hogy egy-két lánynak már mindegy, hogy mit mondunk, számukra már csak az az érdekes, hogy ki mondja és ezt az érzést, hogy már nem ő és én, hanem mi vagyunk ezt nagyon gyorsan el lehet érni. Robot a munkahelyén is összejött mindenkivel, aki jól nézett ki, gyakorlatilag a főnökétől kezdve a titkárnőkön át mindenki megvolt, ezért egy kicsit fura az élete legalábbis  a munkahelyén. Nálam van egy olyan furcsa dolog, hogy ha valakivel vége, akkor igyekszem elkerülni az illetőt, Robot nem, ő szereti, ha ott van a közelében, mert milyen jól el lesznek barátokként. Persze ezek a dolgok az új hódításokat kissé zavarják és persze mellette minden nő féltékeny lesz. Aztán ő még képes arra is, amire nem sokan, hogy egyetlen nővel sokszor szakít, ilyenkor vigasztalódik a régiekkel aztán újra kibékül a legújabbal, aki persze még féltékenyebb lesz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozasok.blog.hu/api/trackback/id/tr351555428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása